Marţi , 10 Octombrie 2017

Dezbatere publică cu László Borbély

 Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély, vine la Zalău pentru a participa la o dezbatere publică pe tema dezvoltării durabile în România.

 

 

Dezbatere la Prefectură

 

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă înființat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României (SGG), împreună cu Instituția Prefectului județului Sălaj, organizează joi, începând cu ora 11:00, o dezbatere publică pe tema dezvoltării durabile în România, la care va participa şi coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély. Întâlnirea va avea loc la Instituția Prefectului județului Sălaj, sala de videoconferințe.

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și-a propus organizarea a cât mai multor întâlniri cu reprezentanții instituțiilor publice locale din România pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă autoritățile, dar și despre strategiile locale de dezvoltare durabilă, prin și cu ajutorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă recent înființat la Guvernul României.

 

Lansare de carte

 

Tot joi, László Borbély îşi va lansa propria carte. Este vorba despre o autobiografie scrisă în limba maghiară, în care Laszlo Borbely vorbeşte despre activitatea sa politică, atât ca parlamentar, cât şi ca ministru. Cartea se numeşte „A politika szindpadan” („Pe scena politică”). Evenimentul va avea loc la Galeriile de Artă „Ioan Sima” din Zalău, începând cu ora 18,00. Despre carte şi despre autor vor vorbi deputatul Seres Denes, preşedinte UDMR Sălaj, precum şi veteranul presei sălăjene Feher Laszlo. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
25 Septembrie 2018
Citeşte mai mult