Miercuri , 28 Noiembrie 2018

Deputaţii, campioni la...fotbal

Deputaţii români sunt buni la...fotbal. Echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor a câştigat Campionatul Interparlamentar de Fotbal care a avut loc în perioada 23-26 noiembrie, în Turcia, şi a devenit, astfel, pentru prima dată, campioană, după ce, la ediţiile anterioare, a fost de trei ori vicecampioană. A marcat, pentru echipa României, şi deputatul sălăjean Lucian Bode.

La ediţia din acest an a Campionatului Interparlamentar de Fotbal au participat echipe din Ucraina, Turcia, Kenya, Ungaria şi România, care au format două grupe. România s-a impus în meciul cu Turcia cu 5 - 4, dispută în care Nicolae Georgescu a marcat două goluri, iar George Ionuţ Dumitrică, Florin Popescu şi Lucian Bode – câte un gol. În finală, România a jucat cu Ungaria şi a câştigat cu 1 – 0, singurul gol al meciului fiind marcat de Nicolae Georgescu.

„Campionatul Interparlamentar de Fotbal reprezintă, deja, o tradiţie care contribuie la dezvoltarea legăturilor intraparlamentare şi la crearea de noi oportunităţi de cooperare bilaterală şi multilaterală. Victoria este una a echipei şi reprezintă un moment unic de bucurie, mai ales pentru că suntem în an Centenar, sărbătorit de toţi românii”, au declarat reprezentanţii echipei.

Din echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor au făcut parte: Nicolae Georgescu, George Ionuţ Dumitrică, Lucian Bode, Vlad Bontea, Ionel Floroiu, Costel Lupaşcu, Silviu Nicu Macovei, Constantin Codreanu, Petru Movilă, Cătălin Cristache, Giureci-Slobodan Ghera, Adrian Miroslav Merka, Cezar Cioată, Ciprian Văluşcă, Valentin Savadosi, Florin Popescu.

Comentariile celorlalți

ION pe 04.12.2018 la 10:47
SI LA CORUPTIE SUNT CAMPIONI
Poate ceva legi necesare tarii pe 28.11.2018 la 10:48
Ca nu pentru goluri a ajuns in Parlament

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop