Joi , 22 Februarie 2018

De Dragobete, şimleuanii sunt aşteptaţi la teatru

Şimleauanii au parte de un nou spectacol de comedie ce va fi organizat cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor

 

O nouă piesă de teatru va fi jucată la Şimleu Silvaniei, vineri, 23 februarie, ora 18.00, pe scena Casei de Cultură, cu prilejul sărbătorii de Dragobete. Spectacolul de comedie este adresat tuturor celor care doresc să petreacă o seară de vineri într-un mod plăcut şi plin cu umor. Potrivit organizatorilor, intrarea la eveniment este gratuită, pe baza unor invitaţii disponibile la sediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Şimleu Silvaniei ce pot fi ridicate în intervalul orar 8,00-16,00.

 

Împreună cu Direcția pentru Cultură Sălaj ne-am gândit să oferim tuturor locuitorilor orașului Șimleu Silvaniei posibilitatea să vizioneze o piesă de teatru inedită jucată de un grup venit din București care vor pune în scenă piesa de teatru «Ai lu Gorobete», cu ocazia zilei de Dragobete. Ne dorim prin acest eveniment  să promovăm valorile identitare ale poporului nostru și, în special, această zi frumoasă de Dragobete. Tuturor șimleuanilor care pot și doresc să vină la această piesă, le transmitem că îi așteptăm cu mult drag și avem convingerea că această piesă de teatru va fi pe placul tuturor ”, precizează  directorul  CNIPT, Şimleu Silvaniei.

 

Evenimentul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Sălaj, CNIPT Şimleu Silvaniei şi Primăria oraşului Şimleu Silvaniei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult