Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 16 Ianuarie , 2018

Daniel Buda: „PSD iresponsabil, preocupat doar de răfuieli și de lupte interne”

de Ana Tudoran

 Europarlamentarul sălăjean Daniel Buda critică dur principalul partid de guvernare, PSD, şi pe liderul acestuia, într-o scrisoare deschisă adresată lui Liviu Dragnea, dar şi premierului Mihai Tudose.

“Domnilor Liviu Dragnea și Mihai Tudose, răfuielile din PSD nu le țin românilor nici de cald, nici de foame! Poate vă gândiți ca după un an de circ, să începeți să și guvernați această țară! Anul 2018 a început exact așa cum a început și cum s-a încheiat anul 2017: cu un PSD iresponsabil, preocupat doar de răfuieli și de lupte interne. Liviu Dragnea, părintele PSD și principalul vinovat pentru dezastrele generate de guvernele Grindeanu și Tudose, aruncă România într-o nouă criză politică. Deunăzi, ne spunea despre Mihai Tudose că este cel mai competent și vizionar premier. Se pare că nici acesta nu mai este în grațiile marelui conducător, de vreme ce însuși premierul Tudose a ținut să facă un tur de forțe pe la televiziuni unde s-a plâns de atmosfera tensionată din partid și din Guvern”, spune Daniel Buda.

Europarlamentarul mai arată că neînțelegerile din PSD se răsfrâng   și asupra românilor care sunt din ce în ce mai dezamăgiți de actualii guvernanți și sunt tot mai împovărați de taxele și impozitele crescute, de prețurile tot mai mari la utilități și la alimente, la ratele la bănci și lista poate continua. Mai mult, acesta spune cădin cauza iresponsabilității lui Liviu Dragnea și a lui Mihai Tudose, România este vitregită mai ales de fondurile europene, atât de importante în dezvoltarea fiecărui sector de activitate. Sălăjeanul  crede că este regretabil faptul că anul viitor, odată cu preluarea de către România a președinției Consiliului UE pentru care nu suntem nici pe departe pregătiți, țara noastră va vorbi din ipostaza codașei în materie de absorbție a fondurilor europene și a premiantei la categoriile de birocrație și de încălcare a regulilor jocului în timpul jocului.

Și asta pentru că actualii guvernanți sunt preocupați de orice altceva decât să pună în mișcare niște mecanisme care se dovedesc a fi eficiente în alte state ale UE.  Din păcate, este din ce în ce mai evident faptul că sub actuala Guvernare, România nu doar riscă să intre într-o criză economică fără precedent ci va fi incapabilă să folosească chiar și pârghiile avute la îndemână pentru a se putea salva.  Domnilor Dragnea și Tudose, lăsați circul și scandalurile din PSD și fiți preocupați să guvernați România și să oferiți românilor lucrurile pentru care ați fost cu adevărat votați. Altfel, veți ajunge fără îndoială la coșul de gunoi al istoriei!”, le transmite Daniel Buda celor doi lideri ai PSD.