Luni , 15 Aprilie 2019

Dan Petrescu: „Mi se pare o echipă mai bună decât anul trecut”

CFR Cluj îşi păstrează avansul din fruntea clasamentului, după remiza din Gruia cu FCSB, o echipă mai bună decât cea de anul trecut, susţine Dan Petrescu.

„Bursucul” a vorbit la finalul partidei de la Cluj despre diferenţele dintre echipa din stagiunea trecută, antrenată de Nicolae Dică, şi cea de acum, pregătită de Mihai Teja.

„Am vorbit şi cu băieţii. Mi se pare o echipă mai bună, sunt mai uniţi, aleargă mai mult şi parcă vor mai mult. Şi declaraţiile lor au fost calme înainte de meci, înseamnă că şi-au învăţat lecţia şi ştiu ce vor de la viaţă. Va fi în continuare o luptă foarte grea. Lucrul pozitiv e că noi avem totul în mâna noastră. Dacă noi ne câştigăm meciurile, nu mai are ce să facă FCSB”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu e nemulţumit de programul din play-off

Totuşi, antrenorul liderului din Liga 1 nu e complet mulţumit după meciul din Gruia. Dan Petrescu a criticat modul în care a fost făcut programul din play-off. „Nu aş vrea să fiu rău, dar nu ştiu de ce s-a făcut schimbarea asta. Anul trecut, echipa care a terminat pe primul loc juca ultimul meci acasă. Noi acum jucăm ultimul meci pe Arena Naţională şi nu e uşor pentru noi. Deci normal programul ar fi mai bun pentru ei”, a spus Petrescu.

Salajeanul TV

Meteo

19 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
19 Iulie 2019
Citeşte mai mult