Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 13 Februarie , 2020

Cum poţi găsi cea mai bună comodă TV în funcţie de dimensiunea televizorului?

de REDACTIA

Nu ar trebui să fie dificil să găseşti cele mai bune comode TV pentru televizorul tău. Aceste sfaturi facilitează configurarea centrului de divertisment perfect, astfel încât să te puteți așeza, relaxa și bucura de spectacol - indiferent de dimensiunile televizorului pe care îl ai.

Înţelegerea dimensiunilor reale ale televizorului

Știai că dimensiunea indicată de producător a unei televiziuni nu reflectă cu exactitate cât spațiu ocupă de fapt? Acest lucru se datorează faptului că dimensiunile unui televizor sunt luate din măsurători în diagonală (în loc de orizontală). Dacă, de exemplu, ai un televizor de 50 de inch, ceea ce spune de fapt producătorul este o distanţă de 50 de inch de la colţul din stânga jos la colţul din dreapta sus.

Dimensiunile comunicate în diagonală reprezintă doar conturul ecranului şi nu se referă şi la cadrul televizorului. Toate acestea fac încercarea de a găsi cea mai bună comod TV potrivită propriului televizor, ceva mai complicată. Cea mai uşoară soluţie ar fi ca toţi cumpărătorii să solicite producătorilor să comunice şi dimensiunea televizorului cu tot cu rama, însă acest lucru nu se va întâmpla curând. Din fericire, poţi determina singur această dimensiune.

Lăţimea reală a televizorului

Pentru că cumpăra comode TV potrivite este important să fie definită lăţimea televizorului. Pentru a afla această dimensiune este necesar să fie folosită o bandă de măsurare pentru a măsura întreaga lăţime a televizorului, de la colţul din dreapta şi până la colţul din stânga, cu tot cu rama. Această dimensiune trebuie notată. Dacă nu ai o ruletă sau centimetru de croitorie, un alt instrument la care poţi apela este site-ul producătorului unde acesta poate trece uneori şi lăţimea reală a televizorului.

Găsirea unei comode TV potrivite pentru televizorul tău nu înseamnă doar estetică. Plasarea unui televizor supradimensionat pe un suport care este de aceeași dimensiune sau mai mic decât rama televizorului poate reprezenta un risc grav pentru siguranță. 

Ce înălţime trebuie să aibă comoda TV

Este o regulă generală că centrul ecranului  să fie poziționat la nivelul ochilor sau chiar sub nivelul ochilor. Pentru a te asigura că televizorul rămâne într-o poziţie confortabilă implică alte măsurători. Măsoară distanța de la podea până la distanţa medie la care se află în general ochii persoanelor din casă. Din această valoare se va scădea jumătate din înălţimea televizorului.  Înălțimea perfectă pentru comoda TV va fi la o diferenţă de unul sau doi centimetri.

Lăţimea potrivită a comodei TV

Deoarece televizoarele sunt măsurate în diagonală și comodele TV sunt măsurate orizontal, asigură-te că memorezi şi iei în considerare lățimea ecranului atunci când alegi comodă. Este recomandat să cumperi o comodă cu câţiva centimetri mai largă decât televizorul pe care îl ai, astfel încât în momentul în care acesta se balansează, să îşi menţină echilibrul.

Dacă eşti în căutarea unei comode TV de cea mai bună calitate şi realizată din materiale durabile, îţi recomandăm să iei în calcul produsele oferite în magazinul online https://www.acaju.ro/, acestea fiind piese moderne, care se vor integra cu uşurinţă în orice stil de amenajări interioare ales.