Marţi , 15 August 2017

Cultură'n Șură anunță o nouă premieră în Sălaj

 Caravana teatrală care străbate satele pornește din nou la drum. Va avea loc o nouă premieră teatrală în șurile din Sălaj. Spectacolul „Doctor fără voie” după Molière, în regia lui Victor Olăhuț, realizat la Teatrul Podul din București va avea premiera în comuna Marca sâmbătă, 19 august.

Această etapă, susținută de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, va însuma două reprezentații ale spectacolului „Doctor fără voie”. Prima va avea loc sâmbătă, 19 august, ora 20:30 în comuna Marca, iar cea de a doua se va desfăşura duminică, 20 august, ora 20:30 în comuna Năpradea, sat Cheud.

Echipa artistică se angajează ca în fiecare an să prezinte un nou spectacol publicului din satele care și-au câștigat un loc de tradiție pe harta proiectului. Este a doua oară în vara aceasta când teatrul se deplasează de la oraș în satele sălăjene. După o primă etapă în care spectacolul „Experimentul” după texte de Ion Băieșu și alți autori a fost văzut de mai bine de 500 de spectatori din localitățile Cristolț, Valcău de Sus și Șumal, a venit rândul unei noi producții să fie prezentată în mod gratuit în fața publicului”, precizează organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Regizorul Victor Olăhuț a reunit, pentru această premieră, o distribuție de actori cunoscuți ai tinerei generații: Marin Grigore, actor de teatru și film, aflat la a doua colaborare cu proiectul Cultură'n Șură, Florentina Năstase, actriță la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, nominalizată pentru cel mai bun rol secundar la gala premiilor UNITER 2016, Ioana Rufu, colaboratoare a teatrului Masca și totodată profesor asistent la  Accademia Teatrale Veneta Veneţia, Iulian Gliță, Lavinia Cosma, Costache Marius și Bogdan Costea.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei