Duminică , 4 Noiembrie 2018

Coșmarul accidentărilor continuă la FCSB

 

FCSB nu a pierdut doar calificarea. Unul dintre puștii trimiși pe teren de tehnicianul FCSB, Ianis Stoica, s-a accidentat în a doua repriză. În minutul 62, Stoica a trimis spre poartă o minge, iar în urma efortului acesta s-a accidentat. De altfel, Ianis Stoica a fost înlocuit pentru numai câteva minute cu un alt puști, Cristian Dumitru.

Nicolae Dică a avut emoții și pentru Lucian Filip

Nicolae Dică a tremurat în minutul 76 al partidei de la Călărași. Lucian Filip a sângerat după ce s-a dat cap în cap cu Clemence. Filip a rămas pe teren până la finalul partidei, având nevoie de un bandaj la cap. „Atâta timp cât el a continuat jocul, cred că este ok”, a spus Nicolae Dică la finalul jocului de la Călărași.

Lista accidentaților de la FCSB

Nicolae Dică are mari probleme de lot în această perioadă. Nu mai puțin de 6 jucători sunt accidentați: Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Mihai Bălașa, Alexandru Stan, Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu. La aceștia se adaugă și puștiul Ianis Stoica, acesta fiind schimbat în a doua repriză a partidei cu Dunărea Călărași.

Se estimează că Mihai Bălașa va fi recuperat până la ora derby-ului cu Dinamo. De asemenea, Nicolae Dică are speranțe că și Bogdan Planic ar putea reveni pe teren chiar în meciul cu Dinamo.


Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult