Vineri , 14 Decembrie 2018

Continuă căutările lui Tudor Niream

Adolescentul Tudor Niream, plecat de acasă încă din data de 23 noiembrie, este căutat în continuare de poliţişti.

“Poliţiştii desfăşoară în continuare ample activităţi de căutare, chiar și după orele de program, dar și în zilele libere de drept, pentru a-l găsi pe Niream Tudor, adolescentul care a plecat de la domiciliul bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Vîrşolţ”, dă asigurări IPJ Sălaj.         

Adolescentul de 15 ani a plecat de la domiciliul bunicilor, din localitatea Recea Mare, comuna Vîrşolţ, în seara zilei de 23 noiembrie. Băiatul le-a spus bunicilor că merge la plimbare, fără a-şi lua cu el actul de identitate sau telefonul mobil. În dimineaţa zilei de 24 noiembrie, mama a anunţat la Poliţie dispariţia băiatului. Forţe impresionante de poliţişti, jandarmi, pompieri şi aproximativ o sută de voluntari s-au mobilizat pentru a-l căuta pe tânăr. S-au făcut căutări cu barca inclusiv în barajul Vârşolţ. Tânărul este însă, de negăsit. Zvonurile potrivit cărora Tudor ar fi fost văzut în Zalău sau în diferite locuri din ţară nu s-au confirmat, spun poliţiştii.  

Persoanele care pot oferi informații care să ajute la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult