Marţi , 3 Septembrie 2019

Conducătorii de vehicule destinate transportului de elevi, instruiți de polițiști

În contextul pregătirii noului an școlar, în perioada 26-30 august, la nivelul județului, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni de instruire a conducătorilor de vehicule destinate transportului de elevi, cu accent pe respectarea regulilor de circulație, în vederea creșterii siguranței rutiere.
 
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu acest prilej fost instruiți 63 de șoferi. Pe parcursul întâlnirilor dintre polițiști și șoferii de autovehicule pentru transport școlar, s-au verificat mai multe s-au documente (deţinerea permisului de conducere necesar pentru tipul de vehicul, deţinerea şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice, precum și a asigurării obligatorii de răspundere civilă auto).
De asemenea, s-a pus accent pe respectarea destinaţiei pentru care au fost repartizate aceste vehicule.
"Acestea sunt câteva dintre activitățile desfășurate premergător începerii noului an școlar, polițiștii continuând să deruleze acțiuni și după debutul școlii, pe mai multe paliere, astfel încât să se asigure condiții optime și de siguranță, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți și profesori", au precizat oficialii IPJ Sălaj.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult