Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 9 Noiembrie , 2017

Condamnată pentru furt, prinsă la furat

de Ana Tudoran

 O femeie din Sălaj a fost surprinsă în Maramureş în timp ce fura

O sălăjeancă pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt a fost prinsă în Maramureş timp ce voia să fure dintr-o locuinţă.

Luni, la ora 12,30, poliţiştii din Satulung, judeţul Maramureş au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie a surprins în casa sa o persoană necunoscută care încerca să sustragă bunuri. Victima tentativei de furt a fost o femeie de 67 de ani, din localitatea Hideaga, Maramureş.

Ajunşi în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana şi au constatat că este vorba despre o femeie de 34 de ani, din judeţul Sălaj. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că pe numele acesteia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Huedin. Aceasta a fost condamnată la un an şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Femeia a fost reținută și depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sălaj, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.