Joi , 9 Noiembrie 2017

Condamnată pentru furt, prinsă la furat

 O femeie din Sălaj a fost surprinsă în Maramureş în timp ce fura

O sălăjeancă pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt a fost prinsă în Maramureş timp ce voia să fure dintr-o locuinţă.

Luni, la ora 12,30, poliţiştii din Satulung, judeţul Maramureş au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie a surprins în casa sa o persoană necunoscută care încerca să sustragă bunuri. Victima tentativei de furt a fost o femeie de 67 de ani, din localitatea Hideaga, Maramureş.

Ajunşi în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana şi au constatat că este vorba despre o femeie de 34 de ani, din judeţul Sălaj. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că pe numele acesteia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Huedin. Aceasta a fost condamnată la un an şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Femeia a fost reținută și depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sălaj, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult