Vineri , 20 Octombrie 2017

Concurs de admitere la școlile de poliţie

 Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere în perioada 13-21 ianuarie pentru o nouă promoție de elevi.

Durata studiilor la cele două școli de agenți de poliție este de un an, iar înscrierile pot fi efectuate până pe 5 decembrie.

Cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.politiaromana.ro.

IGPR arată că probele pe care le vor susține candidații, tematica și bibliografia vor fi afișate, în cel mai scurt timp, pe site.

La Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina sunt scoase la concurs 1.300 de locuri, din care 16 locuri speciale pentru romi și 10 pentru minorități, iar la Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca — 300 de locuri, din care șase sunt locuri speciale pentru romi și trei pentru minorități.

Ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie. Candidații au avut de trecut proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatica limbii române și limbă străină). Ultimele medii de admitere au fost de 67 de puncte din 100 la Școala de agenți de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și 77 de puncte din 100 la Școala de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei