Luni , 15 Ianuarie 2018

Concurență mare la Spital: 876 de candidați pe 43 de posturi scoase la concurs

 Spitalul Județean de Urgență Zalău a scos la concurs toate posturile pe care le avea vacante. Este vorba despre 43 de posturi care acoperă nevoi diverse, de la bucătar și registrator, la asistenți medicali și psihologi. Perioada de înscriere s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, iar pentru cele 43 de posturi scoase la concurs s-au depus 876 de dosare de candidatură.

Cea mai mare bătaie este pe postul de registrator la serviciul de medicină legală, unde pe un singur post sunt 82 de candidați. Concurență mare este și pe cele două posturi de asistent medical secție și cabinet dermatovenerologie, unde s-au depus 117 dosare. 

 

,,Trebuie să precizez că numărul dosarelor nu este echivalent cu numărul persoanelor, pentru că sunt asistenți care și-au manifestat dorința de a concura pentru mai multe posturi”, a precizat managerul Spitalului, dr. Liliana Neaga.

 

Concursuri supravegheate video de la cap la coadă

 

Pentru a nu isca discuții asupra felului în care se organizează și se derulează concursurile pentru cele 43 de posturi vacante, managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, dr. Liliana Neaga, a decis ca totul să fie înregistrat audio-video.

,,Toate concursurile vor fi din start cu supraveghere audio-video, din momentul în care se va întruni comisia și va elabora subiectele. Subiectele vor fi elaborate în dimineața zilei de concurs, sub supraveghere audio-video, partea de examen scris, partea de corectare, partea de probă practică, partea de interviu, toate vor fi cu supraveghere audio-video. Ce am mai încercat să schimbăm în organizarea concursurilor este la partea de interviu, prin includerea unor psihologi în comisia de concurs, care au instrumentele necesare pentru a aprecia aptitudinile candidaților”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău, dr. Liliana Neaga. 

Comentariile celorlalți

Eu pe 18.01.2018 la 12:19
Cum sa nu fie concurenta la medicina legala ! Potrivit grilei de salarizare din legea salarizării plus sporul de 100% salariul e foarte bun
Maria pe 15.01.2018 la 22:48
Pot să fie supravegheate video dacă au primit subiectele și se stie cine ia postul. Sunt deja date toate nu stiu cand se va intra pe merit bineinteles pt posturile mai bune .
Pa pe 15.01.2018 la 14:46
Psihologi ar trebui si pt doctori si restul elitei din sistem.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult