Duminică , 15 Octombrie 2017

Competiţie pentru ciclişti la Castrul Roman Porolissum

 Consiliul Judeţean Sălaj organizează sâmbătă, 21 octombrie 2017, în parteneriat cu Asociația de Ciclism Prahova, „Porolissum CX Challange Ciclocros”, competiţie de ciclism ce face parte din prima ediţie a „Cupei Naţionale a României de Ciclocros” – Etapa I.

Traseul va presupune un circuit creativ conceput pentru a testa iscusința și pregătirea sportivilor într-un mediu sigur desenat în interiorul spațiului deținut de către Consiliul Județean Sălaj în Castrul Roman Porolissum. Fiind un eveniment sportiv de promovare finanțat de Consiliul Județean Sălaj și organizat în colaborare cu Asociația de Ciclism Prahova, nu se vor percepe taxe de înscriere pentru sportivii din Sălaj care se vor legitima cu documente de atestare, iar premiile acordate vor fi supuse legii impozitării. La categoria 15-18 ani, sportivii trebuie să dețină obligatoriu semnătura părinților sau tutorelui conform Declarației de responsabilitate/Fișa sportivului. Pentru sportivi din alte judeţe, taxa de înscriere este 40 de lei.

Sportivii vor beneficia de hrană oferită de organizatori. În Kitul de Start participanții vor primi numărul de participare și CIP, materiale de promovare, dar și un cadou surpriză în limita bugetului (primii 100 validați la înscriere) alocat acestui eveniment. Premiile sunt în valoare de 5.700 lei. Înscrierea la cursă se face exclusiv pe site-ul competiţiei. Înscrierile au loc în perioada 4 - 18 octombrie. Copiii sub 18 ani sunt obligați să se prezinte la înscriere însoțiți de un părinte/tutore/antrenor, care își va asuma pe proprie răspundere faptul că minorul respectiv va lua startul într-o astfel de competiție.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult