Miercuri , 16 Mai 2018

Comedia „Amantul înşelat” a incitat la multe zâmbete publicul zălăuan

Piesa de teatru „Amantul înșelat”, care a fost jucată marți, 15 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, a încântat publicul spectator cu o narațiune croită astfel încât să stârnească râsul chiar și celui mai serios critic zălăuan. 
Povestea a început cu o întâlnire în parc dintre un soț și amantul nevestei lui, iar preț de o oră sala a făcut haz pe seama luptei dintre cei doi pentru Matilda, femeia pe care și-o revendicau fiecare. Piesa de teatru a demonstrat un firesc al vieții greu de anticipat, oscilând între furie și acceptare, o piesă care s-a jucat cu multe hohote ce dansau prin sală ca fundal sonor al piesei de teatru. Acțiunea a presupus un joc fără reguli, o încăierare ce pretindea să elucideze misterul masculului alfa, în gesturi grăitoare de afirmare a bărbăției care aveau rolul de a argumenta o posibilă opțiune a Matildei. Cei doi ajung să se ia ostatici, să se lege cu catușele de bancă, să se îmbrâncească, iar în final se împrietenească și să-și înece amarul într-o sticlă plină de dezamăgiri. 
„Trebuie să vă spun că așa este viața necosmetizată, nefardată, pe care lumea vrea să o vadă fără nimic contrafăcut, nimic prefabricat, natural, adevărat, rupt din realitate, parcă e un reality tv, un show a la Tarantino cu o morală foarte simplă: iubește, trăiește, simte-te bine, crezi în Dumnezeu!”, precizează actorul Sorin Misirianțu. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
17 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult