Miercuri , 12 Iulie 2017

Comandant nou la Batalionul 317 Sprijin Logistic „Voievodul Gelu” Zalău

Batalionul 317 Sprijin Logistic„Voievodul Gelu” Zalău are un nou commandant începând de luni, 10 iulie. Cel care a fost împuternicit pe această funcţie este locotenent colonel Relu Nicolescu.

Noul comandant se află din anul 2016 la Divizia 4 Infanterie Gemina, până în acest an desfăşurându-şi activitatea militară în Dobrogea. „Sunt împuternicit începând cu data de 10 iulie comandant la această unitate. Vin din cadrul comandamentului Diviziei 4 Infanterie Gemina, unde sunt şef Birou Asigurare Materiale Intendenţă în cadrul modulului logistic al Comandamentului. Sunt împuternicit pentru o perioadă de şase luni să asigur comanda acestei unităţi. Sunt absolvent al Liceului Militar de la Breaza, ulterior am absolvit Institutul Militar de Intendenţă şi Finanţe „Gheorghe Lazăr” Sibiu. Am urmat toate cursurile de pregătire prevăzute de ghidul carierei militare, iar în 2016 am absolvit masterul de comandă la Universitatea Naţională de Apărare. Vin din Dobrogea, în Ardeal fiind din 2016, când am fost detaşat la Cluj. Acum mă bucur că mă aflu tot în inima Ardealului, la Zalău”, a precizat, pentru Sălăjeanul, lt. col. Relu Nicolescu, noul comandant al Batalionului 317 Sprijin Logistic„Voievodul Gelu” Zalău.

Noul comandant se arată încântat de colectivul pe care l-a găsit la Zalău şi afirmă că a venit aici pentru a continua activitatea începută de comandanţii care l-au precedat.„La Zalău am venit cu gânduri bune, să ajut unitatea să reuşim împreună rezultate de la foarte bune în sus, să ducem mai departe imaginea bună a unităţii, să reprezentăm cu cinste armata în comunitate. Sunt bucuros că am găsit un colectiv bun, închegat, cu care sunt sigur că putem să realizăm lucruri mari”, completează noul comandant.

Lt. col. Relu Nicolescu are vârsta de 45 de ani, este căsătorit şi are o fiică de 14 ani.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

27 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
27 Aprilie 2018
Citeşte mai mult