Miercuri , 10 Ianuarie 2018

Școala Gimnazială ”Horea” din Cizer a fost premiată de Președintele României

 Astăzi, la Cotroceni, președintele României Klaus Iohannis a înmânat reprezentanților Școlii Gimnaziale ”Horea” din Cizer Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Ofiţer, la împlinirea a 150 de ani de la înființare.

 

”De asemenea, cu prilejul aniversării a 150 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc, Președintele Klaus Iohannis a conferit: (...) Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Ofiţer, Şcolii Gimnaziale „Ştefan Luchian” din municipiul Moineşti, judeţul Bacău; Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă” din municipiul Brăila; Şcolii Gimnaziale „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău; Şcolii Gimnaziale din comuna Glodeanu Siliştea, judeţul Buzău; Şcolii Gimnaziale „Horea” din comuna Cizer, judeţul Sălaj; Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria, judeţul Teleorman”, se arată în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

 

A mai fost înmânat Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Comandor, Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş; Colegiului Naţional „Ferdinand I” din municipiul Bacău; Colegiului Naţional „B.P. Hasdeu” din municipiul Buzău; Liceului Tehnologic „Constantin Filipescu” din municipiul Caracal, judeţul Olt.

Cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Mare Ofiţer, Colegiului Naţional „Sfântul Sava” din municipiul Bucureşt

Totodată, cu prilejul aniversării a 100 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc, Președintele României a conferit:

·         Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Ofiţer, Liceului Teoretic „Independenţa” din municipiul Calafat, judeţul Dolj;

·         Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Cavaler, Şcolii Gimnaziale „Stolnicul Constantin Cantacuzino” din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu, și Şcolii Gimnaziale „Constantin Gerota” din municipiul Calafat, judeţul Dolj.

De asemenea, cu prilejul aniversării a 80 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rezultatele de excepţie obţinute în procesul de formare intelectuală şi umană a tinerelor generaţii, pentru promovarea calităţii învăţământului românesc, Președintele României, domnul Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ”, în grad de Ofiţer, Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din municipiul Iaşi.

Comentariile celorlalți

ONET DUMITRU pe 10.01.2018 la 18:20
MA BUCUR SINCER PT. CEI DIN CIZER!! SCOALA GENERALA DIN CIZER ...A PRIMIT NUMELE DE,, HOREA ! IN PERIOADA CAND VARUL MEU AGACHE ,A FOSt DIRECTOR ....bunicii , mama ..lui ..fiind nascuta in loc HOREA ..in amintirea ,motului luptator pt. dreptate ,pt. romani !!Un roman adevarat !
ONET DUMITRU pe 10.01.2018 la 18:20
MA BUCUR SINCER PT. CEI DIN CIZER!! SCOALA GENERALA DIN CIZER ...A PRIMIT NUMELE DE,, HOREA ! IN PERIOADA CAND VARUL MEU AGACHE ,A FOSt DIRECTOR ....bunicii , mama ..lui ..fiind nascuta in loc HOREA ..in amintirea ,motului luptator pt. dreptate ,pt. romani !!Un roman adevarat !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
22 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult