Vineri , 14 Iunie 2019

CNAIR a desemnat câştigătorii pentru o bucată din Autostrada Transilvania

 Pentru proiectarea şi execuţia tronsonului  Suplacu de Barcău – Chiribiş a fost desemnată câştigătoare o asociere româno+croata.  Lotul cu o lungime de 26,35 km a fost atribuit acestei asocieri, la o valoare a ofertei de aproape 78  milioane euro. Pe traseul acestei subsecţiuni va fi amenajat un nod rutier şi vor fi construite sau finalizate 19 poduri, pasaje si viaducte.  Potrivit prevederilor contractuale, perioada de proiectare este de 6 luni iar cea de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

Pentru subsecţiunea  Chiribiş – Biharia, în lungime de 28,55 km, comisia de evaluare a desemnat câştigătoare o asociere a cinci firme, româneşti şi străine.

Contractul are o valoare de aproximativ 68 milioane euro. Asocierea are la dispoziţie 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 18 luni pentru execuţia lucrărilor. De-a lungul traseului acestei subsecţiuni vor fi construite sau finalizate 18 poduri, pasaje şi viaducte.

Ambele asocieri au ofertat o perioadă de garanţie a lucrărilor de 10 ani.

Procedura de semnare a contractelor va putea fi declanşată după 10 zile, dacă în acest termen nu vor fi depuse contestaţii, situaţie care va prelungi data la care se vor putea iniţia procedurile de semnare a contractelor.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei