Duminică , 27 Noiembrie 2016

Clubul investitorilor din Zalău, la început de drum

Clubul Investitoriilor din Zalău a fost lansat vineri, 25 noiembrie, în Sala Dialoguri Europene a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Cluburile de investitori reprezintă inițiative ale investitorilor actuali sau viitori, care doresc să se întâlnească pentru a discuta despre oportunități de investiții și alte teme financiare. Cluburile de investitori urmăresc să fie o platformă interactivă pentru cei care doresc să afle mai multe informații despre Bursa de Valori București, cum funcţionează și modul în care aceasta poate fi un vehicul de a investi banii. Astfel, reprezentantul Bursei de Valori București, care ocupă poziția de Business Development Specialist, Bogdan Mugescu, a expus obiectivele acestui club, explicând rolul pe care clubul îl va avea în construirea unui dialog între investitori, dar şi iniţierea unor proiecte legislative în beneficiul investitorilor. ,,Acest contact permanent între cei care deja sunt investitori, dar și cu alți cetățeni din comunitate care poate află despre bursă să aibă la nivel local un vector și un centru de interes unde se poate afilia. Acest flux de informații între investitori este principala caracteristică a clubului, iar a doua, evident, este partea de educație, în sensul larg, către comunitate și către extinderea nucleului de fondatori”, a declarat Bogdan Mugescu.

Constituit printr-o inițiativă care a început în urmă cu un an și jumătate prin lansarea Clubului de Investitori din Cluj-Napoca, clubul din Zalău este cel de-al unsprezecelea din țară, după cele de la Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Deva, Suceava, Iași, Sibiu, București și Brașov. În debutul evenimentului, Mircea Ciocian, în calitate de fondator al Clubului ,,Invest Club Zalău”, a mulţumit tuturor persoanelor care au participat la eveniment. ,,Mă bucur că o iniţiativă personală, pornită în vara anului 2015, ajunge să se concretizeze. Lansăm un club al investitorilor în municipiul Zalău, deschis sălăjenilor, deschis zălăuanilor, tuturor celor care în timp vor adera la el”, a adăugat Mircea Ciocian.

La evenimentul de lansare al celui de-al unsprezecelea club de investitori din țară au luat cuvântul şi fondatorul Invest Club Cluj, primul club din ţară, Tudor Irimiea, omul de afaceri Liviu Stoleru, CEO Cemacon, companie listată la bursă. În încheierea evenimentului, participanţii au avut oportunitatea să adreseze întrebări invitaţilor prezenţi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
20 Martie 2019
Citeşte mai mult