Vineri , 13 Iulie 2018

Claudia Ardelean este noul secretar al Primăriei Zalău

Postul de secretar al Primăriei Zalău, devenit vacant după ce Stelian Potroviţă s-a pensionat, a fost ocupat temporar de Claudia Ardelean. Directorul Serviciului Juridic din cadrul primăriei va ocupa funcţia de secretar până la organizarea unui concurs pentru acest post. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei de Consiliu local de ieri, de către viceprimarul Teodor Bălăjel. „Domnul secretar Stelian Potroviţă nu mai este la Primăria municipiului Zalău, s-a pensionat cu data de 10 iulie şi, în perioada de interimat, doamna director Ardelean va ţine loc şi de secretar al municipiului. E o colegă profesionistă, pricepută şi foarte implicată în tot ce înseamnă administraţie publică locală”, a afirmat Teodor Bălăjel.

Claudia Ardelean a mulţumit pentru încrederea care i-a fost acordată şi a promis colaborare deplină în îndeplinirea atribuţiilor ce-i revin ca secretar al municipiului. „Aş dori să mulţumesc conducerii instituţiei pentru încrederea acordată de a mă desemna să exercit această funcţie de secretar, cu caracter temporar bineînţeles, până la organizarea concursului, şi să vă asigur de întreaga mea colaborare. (...) Principiile pe care nu am să le uit niciodată sunt cele ale legalităţii şi transparenţei”, a afirmat, în faţa consilierilor locali, Claudia Ardelean.

Stelian Potroviţă a ieşit la pensie luna aceasta. A fost secretar al Primăriei Zalău din anul 1992. Claudia Ardelean, de profesie jurist, ocupă postul de director al Serviciului juridic din cadrul Primăriei Zalău.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
23 Martie 2019
Citeşte mai mult