Joi , 13 Februarie 2020

Clase închise pe bandă rulantă

Peste 200 de elevi de la patru unități de învățământ din municipiul Zalău stau acasă, ca urmare a suspendării temporare a cursurilor pe fondul epidemiei de gripă. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj au anunțat că în prezent, la nivelul județului Sălaj sunt închise parțial 4 unități de învățământ preuniversitar, care au suspendate temporar cursurile, au anunțat oficialii Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Măsurile au fost luate ca urmare a dispozițiilor transmise de către Ministerul Educației, conform cărora în cazul apariției de minimum trei cazuri de gripă confirmate într-o clasă de elevi sau grupă de copii, cursurile clasei, respeciv ale grupei se vor suspenda.
Conform sursei citate, cursurile sunt suspendate până vineri, 14 februarie, la clasa a V-a A și a IV-a E de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, la clasa a V-a D de la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu”, la clasele I-a A, a VII-a A și a VIII-a C de la Școala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău, și la clasele I-a A și a VIII-a A de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău.
Unitățile de învățământ preuniversitar menționate mai sus, dar și celelalte unități școlare din județ au luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivitățile de preșcolari și elevi.
Inspectoratul Școlar Județean Sălaj monitorizează zilnic cazurile de gripă, iar acest proces va dura până la finalul sezonului rece. Există, de asemenea, o legătură operativă permanentă cu Direcția de Sănătate Publică Sălaj.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

09 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
09 Aprilie 2020
Citeşte mai mult