Joi , 16 Noiembrie 2017

Clădirea albastră intră în reabilitare. Primăria vrea să facă sală de căsătorii

 Primăria municipiului Zalău reabilitează clădirea albastră din centrul Zalăului. Cel mai probabil lucrările vor începe în primăvara viitoare.

 

 

Fosta clădire a primăriei, cunoscută ca şi clădirea albastră, va fi reabilitată din fonduri proprii de către Primăria municipiului Zalău.

 

„Referitor la obiectivul de investiţii reabilitarea clădirii de patrimoniu de pe strada Unirii nr. 15, fosta primărie a oraşului, suntem în etapa de evaluare a ofertelor depuse pe SEAP şi etapa de clarificări. Avem depuse patru oferte, apreciem că în luna decembrie 2017 declarăm oferta câştigătoare şi semnăm contrctele de atribuire lucrări. Termenul de execuţie a investiţiei este de 24 de luni, iar începând cu luna ianuarie 2018 se va face predarea de amplasament pentru a începe lucrările la această clădire. Intenţia conducerii municipiului Zalău este ca în această clădire să amenajăm o frumoasă sală de căsătorii”, a declarat pentru Sălăjeanul viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel.

 

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare este de aproape 1,4 miliarde de lei.  Clădirea albastră este clădire de patrimoniu şi găzduieşte sediul PSD Sălaj, precum şi cabinetele parlamentare ale deputatului Iuliu Nosa şi senatorului Gheorghe Pop, amândoi de la PSD.

Potrivit viceprimarului Teodor Bălăjel, încă nu s-a luat o decizie cu privire la ce se va întâmpla cu chiriaşii. În limita posibilităţilor şi în funcţie de lucrări, este posibil ca pe perioada reabilitării chiriaşii să rămână în clădire sau să fie relocaţi în alte spaţii. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult