Marţi , 24 Octombrie 2017

Ciclocros. 60 de sportivi s-au întrecut la Porolissum

 Etapa inaugurală a primei ediţii a Cupei Naţionale la Ciclocros desfăşurată sâmbătă, 21 octombrie, în incinta Castrului Roman Porolissum, a fost un succes.

 

Circa 60 de sportivi din întreaga ţară s-au întrecut în cele două curse de ciclocros, respectiv cursa de MTB, pe un traseu provocator, amenajat în impresionantul peisaj din zona castrului.

Prima cursă de ciclocros a avut o durată de 45 de minute, în vreme ce a doua a fost de o oră şi 15 minute, acelaşi timp fiind rezervat şi cursei de MTB.

Primele locuri ale clasamentului general au fost ocupate, la ciclocros masculin, de Raul Sânza, urmat de Attila Madaras şi Timotei Păcurar, iar la feminin de Eszter Bereczki, urmată de Salome Bondor şi Noemi Lupuj.

După o cursă în care s-au succedat la conducere, Raul Sânza şi Attila Madaras au trecut linia de sosire împreună, ţinându-se de mână, departajarea fiind făcută doar de calculator.

Cursa de MTB a fost câştigată, într-o manieră impresionantă, de Roberto Burta, la masculin, iar la feminin de aceeaşi Eszter Bereczki.

La final, premianţii au fost răsplătiţi cu medalii, diplome şi premii în bani, oferite de preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, Federaţia Română de Ciclism acordând la rândul ei medalii câştigătorilor diferitelor categorii ale competiţiei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
20 Martie 2019
Citeşte mai mult