Joi , 6 Decembrie 2018

Cel mai slab fundaș de la FCSB

FCSB a pierdut lamentabil pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Bogdan Planic a fost „mitraliat” de Gigi Becali. Fundașul sârb recunoaște că toată echipa a jucat prost, iar astfel se explică și rezultatul. În plus, terenul înghețat le-a dat mari bătăi de cap oamenilor lui Nicolae Dică.

„Așa cum ați văzut, nu am jucat prea bine. În prima repriză am jucat prost, am luat două goluri. A venit acel penalty și era greu de la 3-0, așa că apoi am înscris două goluri, am încercat și golul 3, dar nu am reușit. E prima dată când primim 4 goluri, nu știu ce să zic. Cu siguranță nu au fost condiții prea bune, terenul a fost înghețat. N-aș vrea să fie o scuză, dar asta a fost. Au fost aceleași condiții și pentru ei, dar dintre doi jucători de-ai noștri, unul s-a accidentat, deci cu siguranță nu au fost condiții pentru a juca. Nu, suntem obișnuiți cu public din ăsta. Nu știu, nu am avut noroc, am jucat prost și asta se întâmplă când nu joci bine. Nu știu ce accidentări au, dar o să vedem dacă o să poată să joace cu Viitorul, orice jucător e important”, a spus Planic la final.

În etapa viitoare, FCSB întâlnește Viitorul într-un meci care se anunță unul electrizant. FCSB - Viitorul se va juca duminică, de la ora 20:00.

Salajeanul TV

Meteo

20 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop