Luni , 11 Februarie 2019

Cehia - România 2-3

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, iar Simona Halep a trăit la intensitate maximă ultimul punct al meciului de dublu câștigat de perechea Irina Begu - Monica Niculescu. Imediat după încheierea meciului Simona a ridicat mâinile spre cer, după care a sărit peste panourile publicitare și a fugit pe teren pentru a sărbători alături de celelalte jucătoare. La finalul meciului, Simona, cea care a adus României două puncte din cele trei, a vorbit despre trăirile pe care le-a avut în tribună, la meciul câștigat dramatic de Begu și Niculescu.

„Am avut niște emoții extraordinare. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și mă bucur tare mult că am reușit să câștigăm. Mi-am propus acest lucru și uite că Dumnezeu nu ne lasă la greu. Mulțumim publicului, a fost extraordinar și, cu atâta energie, era greu să cedăm, să nu câștigăm acest meci. Nu cred că se putea un scenariu mai dramatic, dar fetele au fost puternice mental, nu au cedat nicio clipă și au crezut în ele”, a spus Simona după meci, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep a anunțat că vrea să câștige trofeul

România va evolua în semifinalele Fed Cup contra Franței, în deplasare, în perioada 20-21 aprilie. Totuși, cu un asemenea public cum am avut la Ostrava, ne putem simți oriunde ca acasă.

„Eu sper să câștigăm orice meci jucăm în Fed Cup. Îmi doresc tare mult acest lucru și trofeul acela a fost tare frumos la deschidere, la dineul oficial și sper ca într-o bună zi să îl avem și noi”, a mai adăugat Halep.

Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
18 August 2019
Citeşte mai mult