Marţi , 9 Aprilie 2019

Ce se întâmplă cu George Țucudean

Impresarul Adrian Pigulea a dezvăluit faptul că George Țucudean poate ajunge în Major League Soccer. Până atunci, Dan Petrescu anunță că golgheterul cu 19 goluri în acest sezon poate prinde doar ultimele trei meciuri ale play-off-ului.

”De Țucudean nu sunt așa de optimist. Măcar două-trei meciuri să prindă în acest play-off. Doar să prindă niște minute pe final. Nu poate reveni la antrenamente și să intre direct în luptă”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrecu: ”Cu FCSB, ne așteptăm la de toate”

După primele 4 etape disputate în play-off, CFR Cluj este lider, cu 37 de puncte. FCSB e pe locul 2, cu 31 de puncte și un meci mai puțin disputat. Universitatea Craiova completează podiumul (30 de puncte).

 

 

FCSB - Sepsi, meci din etapa a patra a play-off-ului, se va disputa luni, de la ora 21:00.

”Ce trebuie să facă Sepsi? Să piardă? Atunci nu ar mai fi speculații, nu? Să joace pentru ei”, a continuat tehnicianul campioanei.

În etapa a cincea a play-off-ului, urmează prima ”finală” pentru titlu dintre CFR și FCSB.

”Cu Steaua, ne așteptăm la de toate, eu mă concentrez doar la echipa mea, sper să revină Culio, să joace de la început. Indiferent de rezultat, se vor mai juca alte cinci meciuri. Rămâne de văzut cine câștigă meciul”, a încheiat ”Bursucul”.

Salajeanul TV

Meteo

22 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei