Vineri , 11 August 2017

Cascadorie pe blocul Scala

 Un bărbat s-a urcat ieri pe blocul Scala şi a ameninţat că se aruncă în gol. După 90 de minute, s-a plictisit şi a coborât de bunăvoie.

 

 Poliţişti, jandarmi, pompieri şi ambulanţe au fost mobilizate în zona blocului Scala din Zalău pentru a interveni la o tentativă de suicid. Un bărbat s-a urcat pe bloc şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Zeci de curioşi au asistat mai bine de o oră şi jumătate la spectacolul pe care omul străzii l-a făcut pe fostul cinematograf Scala. Din păcate, „sinucigaşul” nu este la prima escaladare a unor clădiri înalte din municipiu. Se pare că şi-a făcut un obicei din a ameninţa că se aruncă de pe bloc. În cazul de ieri, a stat 90 de minute suspendat pe marginea clădirii, după care a coborât de bunăvoie. În acest timp, forţele de ordine şi ambulanţa au fost imobilizate la Scala, timp în care ar fi putut fi folosite la alte intervenţii urgente. Bărbatul a fost preluat de forţele de ordine şi a fost examinat în ambulanţa aflată la faţa locului, după care a fost lăsat să plece. Surse neoficiale spun că bărbatul are tratament prescris de medicul psihiatru şi, probabil,  nu şi-a luat pastilele. În urma spectacolului oferit,  cascadorul de pe Scala s-a ales doar cu o amendă de 500 de lei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Iulie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
21 Iulie 2018
Citeşte mai mult