Duminică , 19 Februarie 2017

Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor?

 Duminică a avut loc extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în luna ianuarie. În urma extragerii, au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 2 ianuarie 2017, cu o valoare de 338 lei.

La extragerea de duminică au participat bonurile fiscale emise între 1 și 31 ianuarie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Finanțelor Publice, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 19 februarie, a fost organizată prima etapă, respectiv extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Precizăm că “rezultatele extragerii vor fi publicate pe pagina oficială a  Ministerului Finanțelor Publice, a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și a C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile », informează comunicatul.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, respectiv de luni, timp de 30 de zile. Vă reamintim că posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
19 Martie 2019
Citeşte mai mult