Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Luni , 22 Mai , 2017

Care este bonul câştigător la extragerea de duminică?

de Cioban Smaranda

Duminică a avut loc extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale la care au participat bonurile emise în luna aprilie.

În consecinţă, de luni, sălăjenii care deţin bonuri fiscale emise în data de 18 aprilie 2017 cu valoarea totală cuprinsă între 144 şi 144,99 lei pot să se prezinte la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice pentru a-şi revendica premiul la Loteria Bonurilor Fiscale, informează comunicatul de presă remis de AJFP Sălaj.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj informează că o nouă extragere a bonurilor fiscale a avut loc duminică, 21 mai 2017, pentru bonurile emise între 1–30 aprilie 2017.

În urma acestei extrageri bonul fiscal trebuie să aibă valoarea totală cuprinsă între 144,00 lei şi 144,99 lei şi să fie emis în data de 18 aprilie 2017.

Precizăm că cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 22 mai, timp de 30 de zile. Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători”, precizează sursa citată.

Reamintim că posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.