Miercuri , 4 Octombrie 2017

Capelă renovată în Cehu Silvaniei

Capela din cimitirul oraşului Cehu Silvaniei a fost reparată şi vopsită, lucrări de care nu a mai avut parte de la construcţia sa, în anii 90.

 

 

  Vara aceasta, angajaţii Primăriei din Cehu Silvaniei au reparat şi au vopsit capela din cimitirul oraşului. Potrivit primarului oraşului Cehu Silvaniei, Cheregi Ioan, nu s-au mai făcut intervenţii la capelă de foarte multă vreme.

 

 

„Acum e vopsit tot, inclusiv şi înăuntru, zugrăveala e pusă la punct, gardurile sunt vopsite. Am reuşit de am adus apă, am făcut extinderea reţelei de apă până aici. Toată lumea căra apa cu maşina până aici, în flacoane, acum oamenii au apă la dispoziţie. Eu zic că trebuia deja făcut şi exterior, inclusiv pe acoperiş trebuia făcut să nu plouă  înăuntru. Tebuia neapărat făcut, nu poţi să laşi aşa. Oamenii vin, plătesc o taxă de 80 de lei şi trebuie să vadă că ai făcut ceva şi pentru ei. Acum e frumos, oamenii au zis că e bine, le place, sper să fie mulţumiţi. Ceea ce putem face, facem”, a declarat pentru reporterul Sălăjeanul primarul Cheregi Ioan.

 

Lucrările de reparaţii au costat 23.000 de lei şi au fost făcute cu propriii angajaţi, în regie proprie.

 

„Am angajat o mică echipă de meseriaşi anul ăsta. Era deja planul nostru de anul trecut, cu domnul viceprimar, să ne luăm patru oameni cu care să putem face lucrările astea mai mărunte, să nu mergem cu firme, că acolo sunt o serie de proceduri care te încurcă mai mult şi trag mâţa de coadă că tot trece timpul şi iar vine toamna şi numa nu reuşeşti să termini. Am patru oameni: unu-i zugrav, faianţor avem, sudor, unu care-i pe acoperişuri... deci meseriaşi, cum s-ar zice, la care putem să le dăm orice de lucru că pot face. Facem în regie proprie şi asta-i important. Asta ne-a  lipsit foarte mult, să putem să lucrăm în regie proprie. Poţi să-i controlezi, poţi să mergi cu ei, exact ce le spunem, aia fac. Când lucrezi cu o firmă este cu totul altceva”, spune primarul din Cehu Silvaniei.

 

 

Capela este folosită de reprezentanţii tuturor cultelor religioase din oraşul Cehu Silvaniei. Primarul Cheregi Ioan spune că îşi doreşte şi achiziţia unei camere frigorifice, însă deocamdată nu are bani pentru această investiţie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult