Joi , 27 Octombrie 2016

Candidaturi buclucaşe la PMP

 PMP Sălaj şi-a depus ieri candidaturile, însă numai pentru Camera Deputaţilor. Cristian Lungu, primul pe lista pentru Senat, nu a apărut la BEJ cu dosarele candidaţilor săi.

PMP Sălaj a anunţat public depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean pentru ziua de miercuri, la ora 15,00. Însă la BEJ Sălaj au apărut doar o parte dintre candidaţi, cei de la Camera Deputaţilor. Au lipsit candidaţii de la Senat şi dosarele lor. Astfel că imiercuri au depus doar dosarele candidaţilor pentru Camera Deputaţilor.

După o scurtă deliberare, membrii Biroului Electoral Judeţean au decis să accepte candidaturile parţiale ale PMP Sălaj. Potrivit judecătoarei Claudia Tomşa, preşedintele BEJ Sălaj,  PMP a depus doar dosarele pentru Camera Deputaţilor şi doar acestea au fost înregistrate, însă pot să revină pentru completarea candidaturilor. Ceea ce s-a şi întâmplat a doua zi. Potrivit informaţiilor furnizate de Liviu Balint, preşedintele PMP Sălaj, dosarele de candidaturi pentru Senat au fost depuse, în sfârşit, ieri dimineaţă.

Lista de candidaţi la Camera Deputaţilor este deschisă de Liviu Balint – preşedintele PMP Sălaj, Adrian Popan – preşedinte PMP Zalău, Dorin Gorgan -  consilier judeţean, Mirela Sorina Boda – preşedinta organizaţiei de femei a PMP Sălaj, Valentin Big -  consilier judeţean şi Traian Dosa -  viceprimar Bănişor. Lista de candidaţi pentru Senat este deschisă de Cristian Lungu, fostul candidat PMP pentru Primăria Zalău la alegerile locale din 5 iunie. El este urmat de Ioana Liana Aurora Boca -  fostul viceprimar al comunei Dragu, Ioan Ciocotişan -  consilier local în Letca şi Mariana Aghireşan, consilier local în Meseşenii de Jos. 

Comentariile celorlalți

Liviu Balint condamnat penal pe 03.11.2016 la 11:24
NU UITATI DE COMO CARE ESTE UN PENAL! OMUL ASTA A FURAT FĂCÂND EVAZIUNE FISCALA CU TVA PENTRU CARE A FOST CONDAMNAT PENAL. IN CAMPANIE LUI COMO TREBUIE SA II SE PUNĂ O SINGURA ÎNTREBARE: PUTEȚI SA NE PREZENTAȚI O COPIE A CAZIERULUI JUDICIAR? PERSONAL LA ORICE DEZBATERE LA CARE MERGE COMO MA DUC SA IL ÎNTREB ACEST LUCRU SA ȘTIE TOT SALAJUL CINE E ACEST HOT.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei