Sambătă , 3 Iunie 2017

Când vor fi desemnați președinții și locțiitorii secțiilor de votare din Fildu de Jos?

 Marți, președinții și locțiitorii din cele patru secții de votare din comuna Fildu de Jos vor fi aleși prin tragere la sorți computerizată. Alegerea va avea loc la sediul Biroului Județean Sălaj al Autorității Electorale Permanente,  transmite Instituția  Prefectului Județului Sălaj prin intermediul unei informări de presă:

“Tragerea la sorți computerizată pentru desemnarea președinților și locțiitorilor secțiilor de votare din Circumscripția electorală nr.27 Fildu de Jos, judeţul Sălaj, va avea loc în data de 6.06.2017 ora 14,30, la sediul Biroului Județean Sălaj al Autorității Electorale Permanente, situat în Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, nr.12, camera 39 (Palatul Administrativ)”, relevă sursa citată. În conformitate cu prevederile legislative în vigoare, desemnarea prin tragere la sorți a președintelui și locțiitorului Biroului Electoral de Circumscripție Comunală nr.27 Fildu de Jos a avut loc în 16 mai a.c. În urma tragerii la sorți, s-a stabilit că funcția de președinte a Biroului Electoral de Circumscripție Comunală nr 27 este ocupată de Liliana Viorica Măhălean, iar locțiitor este Claudiu Laurențiu Bălan.

În 11 iunie, locuitorii comunei Fildu de Jos și din alte 48 de localități din țară își vor alege reprezentanții în conducerea administrației locale. Pentru funcția de primar al comunei Fildu de Jos, concurează patru candidați, respectiv: Daniel Răcășan (PNL), Albert Nicolae Marin (PSD), Viorel Antal (PMP) și Mircea Bălaș (ALDE). 

Salajeanul TV

Meteo

21 Octombrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei