Miercuri , 12 Septembrie 2018

Canalizare pe bani europeni la Cehu Silvaniei

 La Cehu Silvaniei, administraţia a iniţiat unul dintre cele mai ample proiecte desfăşurate până acum în comunitate. Este vorba despre proiectul de canalizare în toate satele aparţinătoare, în valoare de 20 de milioane de lei.

Proiectul a fost accesat pe PNDL 2 şi va demara în perioada următoare, fiind aşteptat de către toţi locuitorii. Prin proiect se prevede amenajarea unei rețele de canalizare la nivelul oraşului, precum şi în satele aparţinătoare, după cum precizează primarul oraşului, Ioan Cheregi.

„Un proiect pe care l-am accesat pe PNDL este legat de canalizarea în cele patru sate. E vorba de un proiect foarte mare, de 20 de milioane de lei noi. Momentan suntem pe SEAP. Urmează să analizăm ofertele şi să vedem cine este câştigătorul. În momentul de faţă suntem la achiziţia de proiectare, după care, ulterior proiectării, se va face achiziţia de lucrări de execuţie”, a precizat Ioan Cheregi, primarul oraşului Cehu Silvaniei.

La noua rețea de canalizare vor fi racordate nu doar gospodăriile, ci și instituțiile din Cehu Silvaniei, respectiv școlile, primăria şi căminul cultural.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop