Vineri , 2 Noiembrie 2018

Calificare tensionată la Călărași

„Să vină banii la băieți!” a fost scandarea preferată a jucătorilor de la Dunărea Călărași, după calificarea istorică în sferturile de finală ale Cupei României, în urma unei victorii cu 2-1 în fața vicecampioanei din Liga 1. Mai mult, au comandat și mai multe cutii de pizza în vestiar.

Se pare că șefii nu ar fi agreat refrenul cântat ostentativ în fața camerelor TV, pentru că în scurt timp a urmat o ședință. O parte din conducere a mers în vestiar, care a fost închis cu două rânduri de uși, în fața cărora au fost postați bodyguarzi. Alexandru Bourceanu, care se arătase foarte destins la interviul dinaintea acestui episod, a fost unul dintre cei mai vocali oameni din încăperea atât de bine păzită.

Antrenorul Dan Alexa nu a negat evenimentele la conferința de presă, dar a preferat să minimalizeze impactul și a oferit câteva detalii despre ce s-a discutat în spatele ușilor închise.

„N-au fost tensiuni care să sară calul. Au fost niște discuții. A fost așa o... S-a vorbit despre faptul că s-a promis o primă și asta a fost discuția. Va fi dată (n.r. prima). La Călărași, în acest moment, banii sunt la zi, în afară de un pachet de prime”, a explicat Dan Alexa la conferința de presă de la finalul meciului Dunărea Călărași - FCSB 2-1.

FCSB este de nerecunoscut în Cupa României

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat în numeroase rânduri că nu ia în calcul Cupa României, însă asta nu poate face uitat faptul că este cea mai titrată echipă în această competiție, cu 22 de triumfuri de-a lungul istoriei clubului, încă de pe când activa sub oblăduirea Armatei și de când avea dreptul de a folosi numele Steaua.

FCSB a câștigat în 2015 ultimul trofeu în Cupa României, tot atunci când a cucerit pentru ultima dată și titlul în Liga 1, dar și Cupa Ligii, sub comanda lui Costel Gâlcă. De atunci a mai luat startul în 4 ediții, dar a fost eliminată de două ori în optimi, o dată în sferturi și o dată în semifinale. În jumătate din cazuri a căzut victimă unor divizionare secunde.

În 2015-2016 a fost scoasă de Dinamo în penultimul act, în dublă manșă, după 0-0 în deplasare și 2-2 pe teren propriu. Apoi, în 2016-2017 și în 2017-2018 de echipe care atunci jucau în Liga 2: Mioveni în optimi și Hermannstadt în sferturi, iar în actuala stagiune, 2018-2019, s-a văzut eliminată din nou în optimi, de această dată în fața unei nou promovate: Dunărea Călărași.

Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult