Miercuri , 11 Iulie 2018

Calculatoare noi la Școala din Chieșd

Peste 2 milioane și jumătate ar putea fi  investiți în dotarea Școlii Chieșd, dacă proiectul depus de Primăria Chieșd va fi aprobat, după ce în cursul acestei luni, Primăria Chieșd a depus un nou proiect ce vizează dotarea cu sisteme de supraveghiere, mobilier, aparatură electronică, table și calculatoare, dar și amenajarea unul teren de sport în curtea școlii.

 

„În cursul acestei luni s-a depus un proiect pe îmbunătățirea condițiilor pentru Școala Chieșd, inclusiv sisteme de supraveghiere, mobilier, aparatură electronică, table și calculatoare, dotarea laboratorului, mese, iar în curte, am solicitat finanțarea pentru  a construi o sală de sport pentru copii. Valoarea proiectului este de 2 milioane jumătate, iar după aprobare urmează semnarea contractului și licitația pentru proiectare și execuție. Credem că sunt șanse mari de a fi finanțat. E un proiect necesar  pentru că în prezent copiii trebuie să se deplaseze de la Școală la Sala de Sport a comunei, iar construirea acestei săli va fi mult mai comodă pentru elevi”, precizează primarul comunei Chieșd, Leontin Chiș.

Primăria Chieșd are și alte proiete în vizor, de la construirea a două capele, până la asfaltarea ulițelor și extinderea rețelei de canalizare.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
22 Martie 2019
Citeşte mai mult