Marţi , 12 Mai 2020

Caiete Silvane, online

Iubitorii de cultură pot răsfoi virtual un nou număr al revistei de cultură "Caiete Silvane". Ediția din luna mai cuprinde articole semnate de Camelia Burghele, Ioana Opriș, Dănuț Pop și Daniel Săuca.

 

A apărut ediția on-line a numărului din luna mai al revistei Caiete Silvane, publicație lunară editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Consiliului Județean Sălaj și Primăriei municipiului Zalău.

 

Printre articolele ediției din această lună, ce pot fi citite pe site-ul caietesilvane.ro se numără un interviu cu Florin Horvath, semnat de Daniel Săuca, un articol al etnologului Camelia Burghele despre boală, epidemie, vindecare în satul tradițional, dar și prezentarea inundațiilor din 1970 din Sălaj, realizată de către Dănuț Pop, de la Arhivele Naționale.

 

În paginile revistei, cititorii mai pot găsi versuri de Nicolae Coande, Rodica Dragomir, Ileana Urcan și Ioan Bunta, dar și articole semnate de Marin Pop, Iuliu-Marius Morariu ori Dan Siserman.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei