Joi , 4 Octombrie 2018

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

 Absolvenţii unei forme de învăţământ care încă nu şi-au găsit un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii. Sute de joburi îi vor aştepta la Bursa locurilor de muncă ce va fi organizată peste aproximativ o săptămână, la Zalău. 

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Această bursă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională sau să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale şi transparente care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Această bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți este organizată de Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj şi va avea loc în data de 19 octombrie, la Cercul Militar din Zalău.

Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune pot comunica locurile de muncă vacante la sediul A.J.O.F.M. Sălaj, din Zalău. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult