Vineri , 12 Aprilie 2019

Bursă cu sute de locuri de muncă pentru sălăjeni

Peste 500 de sălăjeni au consultat oferta agenților economici aflați în căutare de personal, în cadrul unei noi ediții a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc vineri, 12 aprilie, la Casa Armatei din Zalău, și a pus la dispoziția celor interesați aproape 400 de locuri de muncă, majoritatea pentru persoane cu studii medii sau generale.

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj, la Bursă au fost invitaţi 256 agenţi  economici de pe raza judeţului Sălaj, dintre care au participat 40, cu untotal de 395  locuri de muncă. Pentru persoanele cu studii medii/generale au fost disponibile 376 locuri de muncă, iar pentru cele cu studii universitare 19 locuri de muncă.

 

Cele mai multe locuri de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii, printre care cele de confecţioner, consultant asigurări, tâmplar, electrician, electromecanic, strungar/frezor, mecanic, şofer, sudor,operator CNC , lăcătuş mecanic, instalator, bucătar şi ospătar.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost disponibile   posturi de inginer în diverse specializări şi administrator baze de date/reţea şi economist.

“Persoanele aflate în căutare de loc de muncă înregistrate la AJOFM Sălaj au fost repartizate conform pregătirii profesionale pe locurile de muncă oferite de angajatorii participanţi, oferind astfel, în acest cadru legal angajatorilor, posibilitatea de a–şi intervieva şi selecta potenţialii angajaţi”, au precizat oficialii Agenției.

Aceștia au estimate că la bursă au participat 545 persoane aflate în căutare de loc de muncă, dintre care fost selectate în vederea încadrării în muncă 175, care în  perioada următoare  vor participa la interviu sau probă de lucru. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei