Marţi , 16 Ianuarie 2018

Bode atacă guvernarea: „PSD scumpește gazele naturale pentru populație în plină iarnă!”

 Deputatul liberal Lucian Bode acuză PSD că scumpește gazele naturale pentru populație în plină iarnă.

“Anunțul noii conduceri a ANRE de creștere a prețului gazelor naturale pentru consumatorii casnici începând cu 10 ianuarie confirmă demagogia actualei puteri și dezinteresul față de cetățeni! Toate promisiunile liderilor PSD din toamnă, conform cărora o creștere a prețului nu s–ar justifica decât în urma unei analize solide și nu mai devreme de 1 aprilie 2018 au fost infirmate de realitate,  iar acum românii vor trebui să plătească facturi majorate în plin sezon rece”, spune Lucian Bode.

Deputatul liberal spune că a  atras atenția încă de la înființarea comisiei parlamentare de anchetă a ANRE că această comisie este una de fațadă, un instrument politic în mâna majorității PSD-ALDE, care va plăti niște polițe și nimic mai mult.

“Rezultatul îl vedem cu toții - noua conducere a ANRE nu este capabilă să lucreze în interesul cetățenilor”, punctează şeful liberalilor sălăjeni.

Majorarea costurilor de achiziţie a gazelor a determinat o creştere medie de aproximativ 5,6% a preţului final al gazelor pentru populaţie Ca urmare a creşterii costului de achiziţie a gazelor naturale pe care furnizorii îl plătesc producătorilor de gaze naturale, ANRE a decis, în conformitate cu metodologia în vigoare, majorarea preţului final al gazelor naturale pentru populaţie în medie cu aproximativ 5,6%, începând cu data de 10 ianuarie. Astfel că din 10 ianuarie, plătim mai mult  pe facture de gaz. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei