Miercuri , 7 Noiembrie 2018

Bilete la spectacol de Centenar

Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău va fi joi, 22 noiembrie, începând cu ora 17,00, gazda unui eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri, un spectacol cu intrare liberă pe bază de invitații ce se pot procura de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj începând de marți, 6 noiembrie.  Din programul spectacolului amintim piesa de teatru „Răsărit de Soare” pregătiră de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” în colaborare cu trupa de teatru „Mimesis” a Colegiului Național „Silvania” Zalău, Grupul „Tradiții” de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Grupele de dansuri populare de la Școala Populară de Arte și Meserii a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj Ansamblurile „Meseșul Junior”, „Meseșul” și „Veteranii Meseșului” ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj ce vor fi acompaniate de orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul”, dirijor prof. Dorel Ciobanu.

 

În cadrul evenimentului vor urca pe scenă soliștii vocali Oana Sabău, Lucreţia Bolba, Diana Gherman, Denisa Blaga, Paula Ardelean, Andrei Gaidoș, Alexandra Antal, Camelia Cherecheș, iar invitatele speciale ale evenimentului vor fi Alexandra Chira și Ionela Moruțan.

Organizatorii evenimentul sunt Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, Biblioteca Județeană „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj,  Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău și Colegiul Național „Silvania” Zalău.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult