Miercuri , 8 August 2018

Becali şi-a desfiinţat un titular

 

Jubal Rocha Mendes Junior va intra titular încă din următoarea etapă, Gigi fiind sătul de Mihai Bălaşa. Mendes Junior va semna cu vicecampioana, patronul acceptând să le dea bani şi impresarilor, în dorinţa de a nu rata transferul. Finanţatorul roş-albaştrilor a urgentat tratativele, pentru că nu mai suportă să îl vadă pe Bălaşa în primul „11”.

Bălaşa şi Planic au fost, până în acest moment, singurii fundaşi centrali de meserie din lotul lui Dică. La nevoie, pe acea poziţie mai putea evolua Momcilovic, fundaş stânga la bază.

„Le-am dat şi la impresari bani, ce să fac, dacă avem probleme. Normal că în locul lui Bălaşa, ce să fac. Va fi titular direct în meciul cu Gaz Metan. Dică abia aşteaptă, cum să nu vrea. Păi cum ajunge mingea la Bălaşa, tremur. I-am mărit salariul şi el ne nenoroceşte. Nu înţeleg ce se întâmplă cu el. Are 23 de ani, i-am dat banderola, am zis că luăm bani mulţi pe el, dar...Ori bea, ori fumează, ori femei multe!”, a dezvăluit Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

 

În etapa a 4-a, FCSB va juca în deplasare, la Gaz Metan, liderul la zi al campionatului. Partida are loc duminică, de la ora 21:00.

Salajeanul TV

Meteo

26 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei