Duminică , 1 Decembrie 2019

Bătaie în mijloul unei străzi din Jibou

Polițiștii din Jibou continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în două dosare penale, ca urmare unui scandal produs pe o stradă din Jibou. 
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sâmbătă, 30 noiembrie, în jurul orei 15, oamenii legii au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la o agresiune comisă pe strada Stejarilor, din Jibou.
Polițiștii ajunși la fața locului au identificat persoanele implicate. Este vorba despre 10 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 60 de ani, două din Dobrin și opt din Jibou. O persoană a fost transportată la spital pentru investigații și alte șapte au fost conduse la sediul poliției. 
În cauză, polițiștii au  întocmit două dosare penale pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și au aplicat șapte sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de  5.200 lei.
 
Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.
Pentru aplanarea scandalului au intervenit și  polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum  și jandarmi. Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii, împreună cu jandarmi, au desfășurat activități de patrulare, atât pe strada Stejarilor, cât și în Orașul Jibou.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei