Joi , 22 Februarie 2018

Bani pentru materiale didactice şi rechizite în grădiniţe, amânaţi

Dezbatere privind alocarea din bugetul local a unor sume de bani pentru achiziţionarea de rechizite şi material didactic pentru grădiniţele din Zalău

 

Proiectul de hotărâre privind alocarea unor sume de bani pentru achiziţionarea de rechizite şi material didactic pentru grădiniţele din Zalău a fost retras de pe ordinea de zi în urma unei dezbateri ce a avut loc în cadrul şedinţei Consiliului Local al Municipiului Zalău privind aprobarea bugetului pe 2018.

 

Motivul principal invocat a fost dubla finanţare, motiv pentru care au existat şi abţineri de la votul proiectului. Pe fondul dezbaterii, s-a punctat şi faptul că aceste finanţări sunt legale şi se pot accesa proiecte în baza depunderii actelor necesare de către părinţii copiilor.

Primarul Municipiul Zalău, Ionel Ciunt, a fost de părere că alocarea acestor bani în condiţiile în care sumele solicitate sunt mai mici faţă de sumele care au fost alocate anul trecut nu ar reprezenta o problemă dacă nu ar exista impedimentul dublei finanţări. De asemenea, a mai precizat că a realizat o analiză a grădiniţelor şi a înaintat concluzia conform căreia  nu există nevoi acute de finanţare a grădiniţelor pentru că sunt destul de bine dotate.

 

Aşadar, proiectul care vizează acordarea unor sume de bani în vederea achiziţionării de rechizite şi alte materiale didactice necesare pentru uzul în grădiniţe a fost retras cu îndemnul de a analiza  oportunitatea găsirii unor soluţii de finanţare pentru a susţine  educaţia viitoarelor generaţii. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
20 Martie 2019
Citeşte mai mult