Marţi , 17 Septembrie 2019

Bani pentru împăduriri

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a lansat cea de-a patra sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafețe împădurite”, alocarea financiară fiind de 15 milioane de lei.
Cererile de sprijin pot fi depuse până în 13 decembrie 2019, schema vizând înființarea de plantații forestiere, respectiv realizarea de trupuri de pădure și perdele forestiere de protecție pe terenurile agricole și neagricole.
Scopul ajutorului îl reprezintă acordarea unui sprijin financiar deţinătorilor publici şi privaţi de terenuri agricole și neagricole şi formelor asociative ale acestora pentru împădurirea şi crearea de suprafeţe împădurite.
Beneficiarii schemei sunt deţinătorii publici şi privaţi de teren agricol şi neagricol şi formele asociative ale acestora. Este vorba despre comune, orașe, municipii și alte persoane juridice de drept public, precum și formele asociative ale acestora, persoanele fizice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, societățile comerciale, asociațiile și fundațiile, alte persoane juridice de drept privat, precum și formele asociative ale acestora.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
18 Februarie 2020
Citeşte mai mult