Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 28 Decembrie , 2017

Băiatul din Chieşd care a omorât cu maşina un tânăr la discoteca din Sâg, arestat la domiciliu

de Cristina POP

 Tânărul de 18 ani din Chieşd care a intrat cu mașina, a doua zi de Crăciun, într-un grup de tineri şi a provocat moartea unuia dintre ei este arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Judecătoria Şimleu Silvaniei a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei de arestare preventivă a tânărului din Chieşd pe o perioadă de 30 de zile. În schimb, a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de acesta, pe o durată de 30 zile, de la data de 27 decembrie la data de 25 ianuarie 2018.

Reamintim faptul că tânărul din Chieşd, în vârstă de 18 ani, a petrecut o noapte în clubul din Sâg, unde a consumat băuturi alcoolice, după care s-a urcat la volanul maşinii fără să deţină permis de conducere și a intrat într-un grup de tineri care se îndrepta pe marginea drumului la maşină pentru a se întoarce acasă. Evenimentul s-a soldat cu decesul unuia dintre tineri, Alex Ispas din Valcău de Jos, în vârstă de numai 23 de ani, care s-a întors în ţară pentru a petrece sărbătorile împreună cu cei dragi. A fost, însă, ultimul său Crăciun. În urma impactului a decedat pe loc.