Joi , 28 Decembrie 2017

Băiatul din Chieşd care a omorât cu maşina un tânăr la discoteca din Sâg, arestat la domiciliu

 Tânărul de 18 ani din Chieşd care a intrat cu mașina, a doua zi de Crăciun, într-un grup de tineri şi a provocat moartea unuia dintre ei este arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Judecătoria Şimleu Silvaniei a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei de arestare preventivă a tânărului din Chieşd pe o perioadă de 30 de zile. În schimb, a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de acesta, pe o durată de 30 zile, de la data de 27 decembrie la data de 25 ianuarie 2018.

Reamintim faptul că tânărul din Chieşd, în vârstă de 18 ani, a petrecut o noapte în clubul din Sâg, unde a consumat băuturi alcoolice, după care s-a urcat la volanul maşinii fără să deţină permis de conducere și a intrat într-un grup de tineri care se îndrepta pe marginea drumului la maşină pentru a se întoarce acasă. Evenimentul s-a soldat cu decesul unuia dintre tineri, Alex Ispas din Valcău de Jos, în vârstă de numai 23 de ani, care s-a întors în ţară pentru a petrece sărbătorile împreună cu cei dragi. A fost, însă, ultimul său Crăciun. În urma impactului a decedat pe loc. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
22 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult