Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 14 Mai , 2019

Au intrat în șanț cu mașina furată

de Andreea Vilcovschi

Un adolescent și doi minori au fost prinși de către un jandarm aflat în timpul liber la scurt timp după ce au ieșit la plimbare cu o autoutilitară furată.

 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, luni, 13 mai, în jurul orei 22.00, un jandarm aflat în timpul liber a solicitat echipa de intervenţie cu privire la un posibil furt de autovehicul. Colegii săi sosiți la fața locului au identificat trei persoane de sex masculin care au sustras o autoutilitară.

În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Zalău, împreună doi minori de 14, respectiv 12 ani, folosind o cheie potrivită, au furat o autoutilitară marca Renault dintr-o parcare din cartierul Porolissum, pe care au condus-o, pe rând, pe strada Fabricii din Zalău, până au intrat cu aceasta într-un şanţ de pe marginea drumului, avariind-o. Tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi distrugere, pe care le-au predat organelor abilitate din cadrul Poliţiei Zalău pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul urmează a fi stabilit.