Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 23 Ianuarie , 2018

Au atentat la cutia milei. Patru sălăjeni au spart biserici din Maramureş

de Ana Tudoran

 Persoanele care au pătruns în mai multe biserici din judeţul Maramureş în cursul acestei luni au fost identificate de către poliţişti. Este vorba despre patru sălăjeni care au atentat la cutia milei.

Potrivit IPJ Maramureş, activităţile de documentare şi cercetare efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj, au dus la identificarea persoanelor care, în cursul lunii ianuarie, au pătruns prin efracţie în mai multe biserici de pe raza judeţului Maramureş cu intenţia de a sustrage bani. Poliţiştii au constatat că este vorba despre patru sălăjeni: doi tineri de 22, respectiv 28 de ani, din Surduc şi două tinere de 21 şi 23 de ani, din Mineu.

Doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului comis.