Marţi , 23 Ianuarie 2018

Au atentat la cutia milei. Patru sălăjeni au spart biserici din Maramureş

 Persoanele care au pătruns în mai multe biserici din judeţul Maramureş în cursul acestei luni au fost identificate de către poliţişti. Este vorba despre patru sălăjeni care au atentat la cutia milei.

Potrivit IPJ Maramureş, activităţile de documentare şi cercetare efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj, au dus la identificarea persoanelor care, în cursul lunii ianuarie, au pătruns prin efracţie în mai multe biserici de pe raza judeţului Maramureş cu intenţia de a sustrage bani. Poliţiştii au constatat că este vorba despre patru sălăjeni: doi tineri de 22, respectiv 28 de ani, din Surduc şi două tinere de 21 şi 23 de ani, din Mineu.

Doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Judecătoriei Baia Mare, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului comis. 

Comentariile celorlalți

Jony pe 23.01.2018 la 16:23
Si care e prejudiciul ca doar nu a -u numarat popii banii donati de credinciosi

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei